Smarthome

Vil du gerne gøre dit hjem lidt smartere? Har du den perfekte idé til at få dine enheder til at tale sammen? Kunne du godt tænke dig at kunne styre dit hjem fra din telefon?

Vi kan hjælpe dig med at lave dit hjem om til det mest moderne smarthome muligt. Det eneste det kræver for dig er, at du har en idé, og så vil vi sammen finde ud af, hvordan dit hjem kan optimeres til den smarteste udgave af sig selv.

  Lys, lyd, varme og

  Der er rigtig mange gode grunde til at begynde at få lavet sit hjem om til et smarthome, men de typiske er sikkerhed og brugervenlighed. Med smart security kan du få overvågning og alarmsystemer, der kan styres fra din telefon, mens du med smart lights kan styre lyset fra selvsamme telefon.

  Det er også nemt at installere bevægelsesfølsomt lys eller overvågning, og det hele er altid kun et tryk på din telefon væk.

  Det er dog ikke kun muligt at kunne holde øje med dit hjem ved hjælp af lys og kameraer, men det er også nemt at få gjort dit multimedie setup lidt smartere med en smartbox og et par smart speakers.

  Disse kan ligesom alt andet tale med din telefon, og du behøver derfor ikke en dedikeret fjernbetjening, da du allerede har den i lommen.

  Det bedste ved et smarthome er dog muligvis evnen til at kunne styre klimaet i dit hjem langt bedre end før. Du kan med smart heating og smart cooling styre temperaturen i dit hjem, selv når du ikke er der, så der er det perfekte klima til dig, når du kommer hjem fra arbejde eller ferie.

  Vi kan hjælpe dig med alle disse ting, og vi optimerer sammen med dig alt, hvad du ønsker og installerer alle dine nye og smarte gadgets, så du kan få dit hjem endnu smartere.

  Er ovenstående noget for dig? Så tag kontakt til os med det samme. Det er uforpligtende og vi giver med glæde et gratis tilbud. 

  Medlem af

  TEKNIQgarantiElJpg.ashx_150

  Google, Siri eller Alexa?

  En ting er at kunne styre sit hjem fra sin mobil, men det kan faktisk gøres endnu lettere ved at koble dine nye smartenheder op til et stemmestyringssystem.

  Om du så vælger Google Assistant, Apples Siri eller Amazon Alexa, så er mulighederne tæt på uendelige, og vi sørger altid for, at de ting vi installerer, passer sammen med dit valgte styresystem.

  Når du har valgt dit styresystem og har installeret dine enheder, så kræver det kun, at du har lyst til at bruge stemmen for at styre dit hjem. Du kan tænde for lyset, afspille musik, slukke for varmen, bede støvsugeren om at fjerne krummer og meget, meget mere.

  Flere og flere elektroniske enheder kommer med stemmestyring, og langt de fleste fungerer med både Google, Siri og Alexa, så det er blot et spørgsmål om præference, hvilket styresystem du vælger.

  Vi kan hjælpe dig med dit

  Vi er klar over, at det kan virke som en voldsom og uoverskuelig opgave at skulle have opdateret hele sit hjem og alle de elektroniske enheder, der befinder sig i det, og det er derfor, vi står til din disposition.

  Du kan nemt kontakte os, og vi kan sammen med dig finde ud af, hvordan du skal have lavet dit hjem om.

  Du kan både få optimeret hele balladen på en gang, men vi er også mere end behjælpelige, hvis du ønsker at tage rejsen lidt efter lidt, så du bedre kan følge med.

  Der er et hav af forskellige muligheder og gadgets, og de er nok ikke alle sammen noget, du har behov for, og det er grunden til, at vi ikke kun tager alting i dit tempo, men at vi også rådgiver og guider dig til, hvad der er smartest at få installeret, og hvad du vil få mest glæde af.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi kontakter dig inden for 24 timer