Energibesparelse

Hvis du ønsker at optimere dine el installationer og både spare penge og leve mere klimavenligt, så er du kommet til det rette sted.

Hos os kan du nemlig få lavet et komplet gennemtjek af alle dine installationer og derefter få optimeret alt, hvad der kan optimeres. Det bedste af det hele er, at det ikke kun vil mindske dit klimaaftryk, men det vil også mindske din elregning med helt op til 80 procent.

  Optimér dit hjem og

  Der er mange måder, hvor du kan optimere og energibespare, og de vil alle komme din tegnebog til gode, da du kan spare helt op til 80 procent på din elregning.

  Det primære er faktisk bare, at du udskifter alle dine installationer med de mest energibesparende alternativer. Det gælder alt fra lyskilder til hårde hvidevarer og elektronik, og ikke mindst selve dit elnet, der også kan forbedres, så du ikke bruger strøm på ingenting.

  Når du vælger os som din autoriserede elektriker og partner til denne opgave, er du garanteret, at vi kan forbedre alt, hvad du ønsker og give dig værdifuld rådgivning og sparring til, hvad næste træk for dig bør være.

  Vi tager et grundigt kig på din adresse og i samarbejde med dig, finder vi ud af, hvordan du bedst energioptimerer, så du kan spare mange penge i fremtiden.

  Er ovenstående noget for dig? Så tag kontakt til os med det samme. Vi giver med glæde et gratis tilbud. 

  Hvordan kan du energibespare?

  Der er mange steder, hvor du nemt og billigt kan udskifte gamle og energikrævende løsninger med mere moderne og energibesparende af slagsen, men nøgleordet i denne forbindelse er alder.

  Som tommelfingerregel er nyere installationer mere energibesparende end ældre, og det gælder både for lyskilder, hvidevarer og elektronik, hvor der er mange penge at redde ved at have den mest energibesparende løsning.

  Nogle af de nemmere løsninger er at udskifte dine gamle glødepærer med LED-lys, kassere det gamle stereoanlæg og få et nyere et af slagsen og overveje, om kummefryseren kan opdateres. Det vigtigste er dog at undgå at bruge unødvendig strøm, og det er her, du kan få hjælp af os.

  Vi kan sammen med dig designe dit hjem, så du kun bruger energi på de ting, du også aktivt bruger. Dette kan for eksempel inkludere at lave bevægelsesfølsomt lys eller centrale afbrydere til dit multimediesystem, så du ikke spilder strøm på ting, du ikke bruger og rum, du ikke befinder dig i.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi ringer inden for 24 timer

   Medlem af

   TEKNIQgarantiElJpg.ashx_150

   Få et uforpligtende tilbud

   Vi kontakter dig inden for 24 timer