IHC - Intelligent House Concept

IHC eller Intelligent House Concept er et system, der kan gøre dit hjem uendeligt meget nemmere at styre.

Med et IHC-setup kan du nemt ændre stort set alle dine elinstallationer uden at skulle trække nye ledninger eller installere nye afbrydere.

Du får dermed mere overblik og fleksibilitet i din hverdag og kontrol over dit hjem.

  IHC Til

  En IHC installation giver en masse muligheder inden for intelligent styring - om det er privat eller erhverv. Vi kan hjælpe og rådgive dig både med hensyn til IHC wirelees, net, tv, lystyring etc.

  09_IHC_FBIntro

  Hvad kan du med IHC

  Når du har fået sat et IHC-system op i dit hjem, så kan du selv styre alt lige fra lys til varme og hårde hvidevarer fra et enkelt panel.

  Du kan nemt installeret tidsfølsomme afbrydere eller bevægelsessensorer, der kan spare dig for en unødigt høj elregning, eller du kan hurtigt connecte alle dine multimedieenheder sammen, så de alle tændes og slukkes på samme tid.

  IHC fungerer på denne måde langt hen ad vejen som et smarthome, men det har den fordel, at selve styresystemet er integreret i dit hjem frem for, at det er en separat enhed, som du skal købe fra en af de store tech giganter. Du får dermed endnu større kontrol og ejerskab over dit hjem, og hvordan det fungerer.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi ringer inden for 24 timer

   Medlem af

   TEKNIQgarantiElJpg.ashx_150

   Vi kan hjælpe dig med

   Når du beslutter dig for at få installeret et IHC-system i dit hjem, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring i at installere og opsætte disse systemer, så du kan få gavn og glæde af dem, og det er ligegyldigt, om du bor i en mindre ejerlejlighed eller skal have lavet et setup, der kan bære et kæmpe kontorlandskab.

   Vi sender altid kun autoriserede elektrikere ud til dig, når du skal have lavet en opgave, og vi gør det altid til en fast lav pris uden skjulte gebyrer, så du ved, hvad du får, og hvad du skal betale for det.

   Dette gælder naturligvis også opsætning at systemer som dette, og vi guider dig selvfølgelig igennem brugen af det, så du er helt køreklar, når vi forlader dit hjem eller din arbejdsplads.

    

    

   Få et uforpligtende tilbud

   Vi kontakter dig inden for 24 timer