Dørtelefon

Er din dørtelefon gammel, og har du brug for en ny, eller har du bare lyst til at opgradere sikkerheden i din ejendom? Kontakt os, og vi kommer ud til dig og installerer en ny og smart dørtelefon, uanset om du er privat, erhvervskunde, eller en del af en boligforening.

Her er noget af det, vi kan lave for dig:

 •     Dørtelefon til lejligheder
 •     Dørtelefon med døråbner
 •     Dørtelefon med video
 •     Trådløs dørtelefon

  Vi installerer en dørtelefon i din

  Hvis din lejlighed har brug for en ny og sikker dørtelefon, så er du kommet til det helt rette sted. Vi forhandler og installerer de nyeste og smarteste dørtelefoner, så du kan maksimere sikkerheden i din ejendom eller dit kontorfællesskab, og vi gør det altid til en fast lav pris uden skjulte gebyrer.

  Når du vælger os til at opsætte dit nye system, så kan du altid vide dig sikker på, at det vil fungere fuldstændig upåklageligt, lige meget hvilken løsning du vælger hos os. Mulighederne er mange, og det afhænger både ag bygnings størrelse og elektronikkens features, hvad der er det rigtige for dig.

  Du kan for eksempel få et system med et kamera i døren, så beboerne ikke blot kan høre, hvem der ringer på, men også se dem på video. Der er mange forskellige muligheder, der alle kan øge sikkerheden og trygheden i netop din ejendom, når du vælger at få opsat et nyt system af os.

  Epoke_09

  Hos os kan du nemt få en trådløs dørtelefon

  Hvis en klassisk dørtelefon ikke er noget for dig, så er der heldigvis også mere moderne og smartere løsninger. Du kan nemt og enkelt få et trådløst setup, hvor det hele er integreret i beboernes mobiltelefoner, og der er derfor ikke længere behov for en klodset dørtelefon i deres entré.

  Dette kommer også gæsterne til fordel, da de meget nemmere kan komme i kontakt med folk igennem det interaktive panel, der er langt mere stabilt og sikkert, end et gammeldags og mekanisk system med døråbner.

  Vi kan hjælpe dig og din bolig med at installere det mest high tech setup, der findes på markedet, så det ikke blot er ekstremt sikkert at bo i ejendommen men også enormt brugervenligt. Mange af disse systemer kører igennem en app og tilbyder både lyd og video, så det er nemt at kommunikere med gæster, inden de bliver lukket ind i opgangen.

  En anden fordel er, at man ikke engang behøver at være hjemme, og man kan derfor nemt lukke familiemedlemmer eller venner ind, mens man er på arbejde eller ude at rejse.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi ringer inden for 24 timer

   Medlem af

   TEKNIQgarantiElJpg.ashx_150

   Vi kan hjælpe dig i hele Storkøbenhavn

   Når du har brug for hjælp til installation og opsætning af en ny dørtelefon eller andet, så er vi klar til at assistere. Vi kører ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland for at lave alle dine opgaver og løse alle dine problemer.

   Intet er for stort eller kompliceret for os, og vi har udelukkende autoriserede elektrikere ansat, så du altid kan være 100 procent sikker på, at alt bliver lavet sikkert, forsvarligt og ikke mindst lovligt.

   Kontakt os og få et gratis tilbud

   Ring til os i dag på telefon 28 96 40 69 eller skriv en mail til adressen tilbud@angelsoe-el.dk, når du har brug for en autoriseret elektriker til en fast lav pris. Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på din el opgave, og vi forlader dig ikke, før alt er klaret og fungerer optimalt.

   Få et uforpligtende tilbud

   Vi kontakter dig inden for 24 timer