Ladestander til elbil

Har du anskaffet dig en elbil og mangler en ladestander til den?

Vi kan hjælpe dig med at installere den perfekte ladestation til din bil, og vi gør det til en fast lav pris uden skjulte gebyrer.

Hos os får du altid hjælp af en autoriseret elektriker med mange års erfaring, så du nemt kan få ladet din elbil op.

  Professionel elektriker på hele Sjælland

  Angelsø Teknik udfører elektriker opgaver på hele Sjælland med base i Rødovre. Vi kører ud alle timer i døgnet til private såvel som erhvervskunder, og vi løser alle opgaver uanset størrelse og omfang.

  Siden vi startede, har vi haft fokus på kvalitet og veludført arbejde, så vi kan løse din elektrikeropgave bedst muligt. Vi har over 30 års erfaring og over 2.000 tilfredse kunder, der vidner om vores perfektionistiske indstilling og tårnhøje niveau, der kommer dig til gavn.

  Når du kontakter os, vil du blive mødt af en venlig og imødekommende fagmand, der kan hjælpe dig med din opgave og guide dig igennem, hvad der passer perfekt til dig, hvor vi derefter løser opgaven til perfektion og efter alle standarter og specifikationer.

  Få et uforpligtende tilbud

   Vi ringer inden for 24 timer

   Vi kan sætte en ladestander op til din hjemme hos dig

   Når du har købt dig en elbil, så skal du naturligvis kunne lade den op i dit eget hjem, da der ellers ikke er nogen grund til at have sådan en frem for en bil, der kører på benzin eller diesel. Vi står derfor til rådighed og kan både indkøbe og installere en fuldt funktionel ladestander i din garage eller forhave, så du let og enkelt kan lade din bil op, når du kommer hjem fra arbejde.

   Ved at kunne lade bilen i dit eget hjem, sparer du en masse penge, da du kun skal betale for strømmen, hvilket er langt billigere end at få genopladet batteriet hos en ad de mange ladestationer rundt om i landet. Dette er særligt praktisk, hvis du primært bruger din bil til mindre køreture, og du derfor ikke behøver at lade den op i løbet af dagen men kan nøjes med at gøre det om natten, mens du alligevel sover.

   qtq80-UTmfOK
   elbil-grønn

   Få nemt ladestander til elbiler til din virksomhed

   Hvis du er virksomhedsejer, er det en rigtig god idé at få installeret en eller flere ladestandere til elbiler til din virksomhed, da dine ansatte på den måde nemt kan få ladet deres biler op, mens de er på arbejde.

   Det er heldigvis også langt nemmere, end man skulle tro at få opsat disse, og vi klarer det hele helt ubesværet til en fast lav pris uden skjulte gebyrer.

   Ved at kunne lade bilen op på parkeringspladsen, kan du give dine ansatte en nem og enkel fordel, der gør, at de ikke skal tænke på at køre forbi en supercharger på vej hjem fra arbejde, og du kan naturligvis også selv få fordel af laderne, hvis du kører rundt i en elbil.

   Kontakt os derfor, og vi kan nemt finde et setup, der passer til virksomhedens størrelse og lokation.

    

   Medlem af

   TEKNIQgarantiElJpg.ashx_150

   Køb ladestander til din elbil hos os

   Det er super nemt og enkelt at købe en ladestander til elbiler hos os, og alt det kræver af dig er, at tage telefonen og ringe til os eller skrive os en mail, og vi står klar til at hjælpe. Vi har kun autoriserede elektrikere ansat, og vi giver altid en fast lav pris up front uden skjulte gebyrer, så du ved, hvad du får, og hvad du skal betale for det.

   Vi kører ud på hele Sjælland for at hjælpe dig med din nye ladestation og garanterer altid, at du hverken kan finde bedre specialister eller produkter, end du kan hos os. Det er derfor uhyre nemt at købe en ladestander hos os, da vi klarer alt det besværlige for dig og gør det med en perfektionisme, der ikke kan matches af andre elektrikere.

   Nem opsætning af ladestander til elbil

   Du skal ikke bekymre dig om noget, når du vælger os til opsætning af din ladestander, og når vi er færdige med monteringen, så kan du trygt og sikkert lade din elbil op. Vi garanterer altid for kvaliteten af vores produkter og ydelser og har med vores 30 års erfaring oplevet lidt af hvert, så vi kan uden problemer opsætte en ladestander for dig, uanset hvor du bor, og hvordan dit hjem er skruet sammen.

   Vi tjekker hurtigt, om dit elnet kan bære en bil ladestation, og hvis det ikke kan det, så finder vi sammen en løsning på, hvordan vi kan opdatere dit system, så alt fungerer optimalt. Der er faktisk ikke den ting, vi ikke kan gøre, når det handler om el, og vi står når som helst til din disposition omkring enhver opgave.

    

    

   .

   Hvad koster en laderstander til elbil?

   Priserne på ladestandere til elbiler varierer kraftigt ud fra, hvilken type af lader, du har behov for, og hvordan den skal installeres. Dog kan vi altid garantere en fast lav pris på vores arbejde, og du vil altid kende prisen på forhånd, da vi ikke arbejder med skjulte gebyrer og underlige ekstraregninger. Kontakt os derfor med det samme for at få et gratis og uforpligtende tilbud, der passer til dig.

    

    

   .

   Få et uforpligtende tilbud

   Vi kontakter dig inden for 24 timer