El installation

Har du en elinstallation, du skal have installeret? Kan du ikke selv finde ud af det, eller er du bange for at gøre noget forkert?

Hvis du kan svare ja til et af spørgsmålene, så er vi der for dig som din autoriserede elektriker til installation af alle former for el.

Vi hjælper dig blandt andet med:

 •     Opsætning af lys
 •     Installation af hvidevarer
 •     Udskiftning af stikkontakter
 •     Forbedring af relæ og el tavler

Er dit behov ikke nævnt? Tøv ikke med at ringe til os. Vi laver alt inden for el-branchen.

  Optimér dine el installationer

  Har du brug for at få lavet en ny elinstallation, eller skal du have optimeret dit nuværende setup, så kan du altid kontakte os for et gratis tilbud. Når du vælger os til at lave og forbedre dine el installationer, så vil du altid være sikker på, at alt bliver lavet sikkert og korrekt, så du kan sove trygt om natten.

  Et stabilt og sikkert elnet er det absolut vigtigste for dig og din tryghed, da beskadigede eller fejlagtigt installering kan føre til ulykker som kortslutninger, strømsvigt og i værste fald elektriske brande. Derfor bør du altid vælge en autoriseret elektriker til at lave det arbejde, du ikke selv er 100 procent sikker på, at du kan lave sikkert og forsvarligt nok selv.

  Det er også vigtigt, at alt fungerer upåklageligt og er lovligt installeret, hvis du en dag skal sælge din bolig, og vi garanterer altid, at alle vores installationer uanset type er installeret lovligt og efter de nyeste regulativer. Du kan derfor både sove tryg nu og i fremtiden, når du benytter os.

   

  Er ovenstående noget for dig? Så tag kontakt til os med det samme. Vi giver med glæde et gratis tilbud. 

  Medlem af

  TEKNIQgarantiElJpg.ashx_150

  Udskift dine gamle el installationer med nogle nye og smarte

  Der er en masse lovgivning forbundet med installationer af el, og de bliver hele tiden opdateret for at øge sikkerheden.

  Det er dog ikke altid sikkert, at dine installationer overholder de nyeste regler og retningslinjer, hvis de er blevet lavet for mange år siden. Det der var lovligt engang, er det ikke nødvendigvis mere, og derfor kan du med fordel få os ud til at få opdateret hele balladen.

  Ved at opdatere dine el installationer, vil du ikke blot leve op til nuværende love og regler, hvilket din forsikring bliver glad for, men du vil også spare penge på din fremtidige elregning. Moderne installationer er langt mere strømbesparende end deres ældre modstykker, og selv det der kan se dyrt ud at få lavet nu, kan hurtigt give overskud på kontoen, når din elregning dukker op.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi ringer inden for 24 timer

   IMG_20200212_071032 (2)

   Få lavet alle slags el installationer

   Vi laver alle typer af installationer, og du kan også hurtigt få hjælp af os, uanset hvilken type af el installation, du skal have lavet.

   Vores autoriserede elektrikere laver altid alle installationer fuldt forsvarligt, og de gør det altid hurtigt og effektivt. Det er ligegyldigt, hvor stor eller lille din opgave måtte være, da du kan få dem alle løst af vores specialister med over 30 års erfaring i branchen.

   Selv i tilfælde, hvor din sikkerhed ikke står på spil, er det en rigtig god idé at få professionel assistance til for eksempel opsætning af lys, da det langt fra er alle, der kan gøre dette selv. Hvis en lampe eller et køleskab bliver installeret forkert, kan du hurtigt komme til at se, at tingene ikke fungerer, som de skal.

   Meget moderne udstyr er enormt følsomt, og der skal ikke meget til, før de uden varsel mister kontakten til elnettet, hvilket du kan undgå ved at benytte os til installationer af alle apparater.

   Kontakt os i dag for et gratis tilbud

   Kontakt os med det samme, og vi vil hjælpe dig med alle dine elinstallationer. Du kan komme i kontakt med os når som helst på telefon 28 96 40 69, kontaktformular eller på tilbud@angelsoe-el.dk.

   Ingen opgave er for lille eller stor for vores specialister. Vi glæder os til at høre fra dig.

   angelsoe-logo (1)

   Få et uforpligtende tilbud

   Vi kontakter dig inden for 24 timer