Alarm og overvågning

Ønsker du at sikre dit hjem mod indbrud? Mangler du et godt og smart alarmsystem? Er du bekymret for, om dine værdier er uberørte, når du kommer hjem fra ferie?

Kontakt os med det samme, og vi vil hjælpe dig med at sikre dit hjem ved at installeret præcist det alarmsystem, som passer til dig og din situation.

  Autoriseret installatør af

  Der findes ikke noget værre end at være bekymret for, om ens hjem er uskadt og uberørt, når man vender snuden hjem fra arbejde eller ferie.

  Følelsen af ubehag kan gnave langt ned i mellemgulvet og ødelægge en ellers dejlig dag, men når du beder os om hjælp til at installere en alarm, kan vi garantere, at den bekymring forsvinder hurtigere, end du kan nå at sige overvågningssystem.

  Vi er autoriserede installatører af alle de nyeste og mest moderne og sikre alarmsystemer, så uanset om dit hjem er stort eller småt, så har vi den perfekte løsning til dig.

  Du kan derfor altid både sove trygt om natten og være sikker på, at ingen ubudne gæster bryder ind hos dig, når du er væk, og vi gør det hele til en fast lav pris uden skjulte gebyrer.

  Medlem af

  TEKNIQgarantiElJpg.ashx_150

  Sammen kan vi sikre dit hjem

  Der er desværre mange mennesker, der ikke kan kende forskel på, hvad der er deres, og hvad der ikke er deres, og derfor har du brug for et moderne og sikkert overvågningssystem. Indbrudstyve kommer i alle afskygninger, og de bliver også klogere og klogere, så selvom du har tyverisikret både døre og vinduer, så er der ingen garanti for, at det er nok til at holde folk væk. 

  Det er derfor den absolut bedste garanti for din tryghed at få et spritnyt og intelligent alarmsystem, der kan advare dig, hvis langfingrede gæster overvejer at bryde ind hos dig. Dit forsikringsselskab vil også sætte stor pris på det, da de med egne øjne så kan se, at du har gjort alt, hvad der står i din magt for at sikre dit hjem.

  Vi tilbyder dig alle typer af alarmsystemer, og fælles for dem alle er, at de er perfekte til at holde indbrudstyve på afstand. Det er dog ikke kun tyveknægte, de hjælper imod, og hvis du er bekymret for andre former for uinviterede gæster, så kan de også advare om dem. En god alarm hjælper dig nemlig ikke kun, når du ikke er hjemme, men også når du er gået i seng om aftenen.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi ringer inden for 24 timer

   Kontakt os i dag for installation af din nye alarm

   Vores alarmsystemer kommer i alle størrelser og former, og vi rådgiver og hjælper dig til at vælge det, der passer allerbedst til din situation. Skal det kunne styres fra en app? Skal du kunne dele adgang med naboer? Skal det kende forskel på mennesker og kæledyr? Vi tager dig  i hånden gennem hele rejsen, indtil du er 100 procent sikker på, at du har valgt rigtigt og kan sove trygt.

   Hvis du skal have opsat og installeret en god og sikker alarm, så kontakt os på 28 96 40 69
   ,
   tilbud@angelsoe-el.dk eller via hjemmesidens kontaktformular. Vores autoriserede specialister er altid klar til at hjælpe dig og finde netop det setup, der fungerer bedst for dit hjem eller din arbejdsplads.

   Få et uforpligtende tilbud

   Vi kontakter dig inden for 24 timer